Fusjon

INFORMASJON OM FUSJON

1. juni 2017 overtok ICON Norge selskapet EuroSoCap Norge. Bedriften har siden 2004 vært eid og drevet av Rolf Holmberg, og har opparbeidet seg en solid markedsandel pga sin høye kvalitet på produkter fra ledende produsenter i Europa, samt god service og konkurransedyktige priser.

Nå er det også klart at ICON Norge fusjonerer med Enkelt & Greit AS. Det innebærer at navnene EuroSoCap Norge og Enkelt & Greit fases ut i løpet av året, og alle samles under navnet ICON Hairspa AS. Med dette blir det nye selskapet en betydelig aktør på det norske markedet. Dette vil utelukkende være positivt for frisører og sluttkunder.

ICON Hairspa skal til enhver tid tilstrebe mest mulig rene, økologiske og fashionbaserte produkter til frisørbransjen, samtidig som vi ivaretar et bredt spekter, og blir nå også en ledende leverandør på rekvisita, hair extension og inventar. Kompetanse og innsikt i det vi holder på med, er bærebjelken i organisasjonen. Det krever ærlighet og integritet, og villighet til hele tiden å tilpasse oss den raske utviklingen innenfor hår og skjønnhet. Vi står sterke sammen for det vi tror på og forvalter budskapet vårt med engasjement fra hjertet. Det innebærer flere kurs, bedre oppfølging, foredragsvirksomhet, kampanjer og bredt sortiment.

Ved eventuelle spørsmål, ta gjerne kontakt med oss på telefon 33 13 95 10 eller post@enkeltoggreit.no
Vi gleder oss til å utvikle kreative samarbeid med dere i tiden fremover!