Jaguar Ergo P 6.0'' 82660

Jaguar Ergo P 6.0'' 82660

Varenr:442095

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

FRISØRSAKS JAGUAR ERGO P


Frisørsaksen ERGO P fra JAGUAR tilbyr god kvalitet, pålitelig og gunstig priset. Disse frisørsaksene har en polert finish og klassisk design og er perfekt som en grunnleggende modell for enhver frisør – tilgjengelig i forskjellige størrelser. 

 

BLADE AND EDGE
Klassiske kniver med flat skjærevinkel gir utmerket skarphet. Mikro sagtenner på den ene siden av denne frisørsaksen forhindrer at håret glir.

 

STÅL OG OVERFLATE
Disse frisørsaksene er laget i rustfritt spesialstål og tilbyr pålitelig kvalitet, laget i Tyskland. Den messingfarget skruen og fingerstøtten gir en tiltalende kontrast til den polerte finishen til frisørsaksen.

 

ERGONOMI OG BEVEGELSE AV SAKSENE
Det er ditt valg! ERGO P er tilgjengelig for høyrehendte brukere, i flere størrelser: 5,0”, 5,5”, og 6,0”. Den klassiske håndtaksformen gir en tradisjonell følelse mens du klipper, med de to håndtaksringene plassert symmetrisk over hverandre. Den avtakbare fingerstøtten gir et komfortabelt sted å hvile lillefingeren, noe som gir stabilitet når du styrer frisørsaksen. Pass på at spenningen er perfekt justert. For løs? For stramt? VARIO-skruen lar deg justere spenningen perfekt. Det er veldig enkelt å gjøre med en mynt.

 

PRODUKTER INKLUDERT
Hvert par PRE STYLE frisørsakser kommer med matchende fingerringinnsatser. For å forhindre at trykkpunkter dannes, bruker vi kun fingerringinnsatser av overlegen kvalitet laget i Tyskland til alle våre JAGUAR frisørsakser. Dette betyr at frisørsaksen passer hånden sikkert og komfortabelt.

 

  • Frisørsaks med klassisk form
  • Solid grunnsaks
  • Utseende med polert finish
  • Laget i Tyskland
  • VARIO skruesystem for enkel justering og perfekt bevegelse
  • Fingerringinnsatser av høy kvalitet
Teknisk info

Produktinformasjon

Størrelse 6"
Tommer 6"


Support
5707