3547 3547

NJ Eyeliner - Pen Black 164

Varenr:611164
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Eyeliner Pen - Black

Eyeliner Pen Black fra Nilens Jord er en flytende, høyt pigmentert, svart eyeliner som rammer inn øynene og gir øyesminke et intenst og markert uttrykk. 
Den flytende eyelineren er perfekt for å påføre en veldig skarp og markert eyeliner, slik at øyet blir fremhevet og vippene ser mer intense og tette ut. Perfekt for å fullføre et øyemakeuplooken. Den myke og fleksible applikatoren med en veldig markert filtspiss gjør det enkelt å tegne opp øyet vakkert. Du kan kontrollere hvor tykk linjen skal være ved å justere trykket når du påfører.

 

Applikasjon:
Påfør eyelineren nær vippekanten i lette strøk, enten med den medfølgende kosten eller med Nilens Jord Angled Brush. For å unngå ujevne linjer kan det være en fordel å starte med å tegne linjen opp, ved først å lage små fine prikker langs vippelinjen, og deretter binde prikkene sammen. Dermed oppnås en fin ensformig linje som følger øyet.

 

For å maksimere holdbarheten til eyeliner på øyet, kan du med fordel bruke Eye Primer fra Nilens Jord før du begynner med eyeliner.

 

Hvis du allerede har små øyne, må du være forsiktig så du ikke tegner eyeliner veldig intenst, da det kan få øynene dine til å se mindre ut.

Teknisk info

Produktinformasjon

Fargenavn Black
Fargenr 164


Tilbehør
Alternativer
Support
3547
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.