3984

NJ Mono Eyeshadow - Metallic Rust 619

Varenr:611619
BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Mono Eyeshadow

Mono Eyeshadow Metallic Rust fra Nilens Jord er en øyenskygge med glittereffekt i en rustrød farge, som ligger elegant på øyelokket og gir en vakker, intens glitrende finish. 
Fargen Metallic Rust er sterkt pigmentert, noe som gjør det enkelt å bygge opp i fargeintensiteten, og den kan brukes både alene eller i kombinasjon med andre farger.

 

Hvis du vil ha et blikk med flere øyenskyggefarger, kan du bruke denne øyenskyggen i globallinjen for å gi en intens farge og dybde. Det er viktig at du blender fargen godt så overgangene blir myke og fine. Øyenskyggens tekstur gjør det enkelt å blande og jobbe med, slik at du oppnår et naturlig uttrykk.

 

Applikasjon:

Øyenskyggen kan påføres med flere varianter av øyenskygge-kostene, avhengig av hvilket uttrykk du vil oppnå. 
Hvis du vil ha et blikk med flere farger, kan en Blending Brush fra Nilens Jord brukes til å blande overgangene sammen. På denne måten får du et jevnt og naturlig utseende. Hvis du vil ha en sterkere fargeintensitet, kan du bruke en fuktet kost eller en svampapplikator fra Nilens Jord.

 

For å maksimere holdbarheten til øyenskyggen anbefaler vi at du bruker Eye Primer fra Nilens Jord før du bruker øyesminke.

 

Tips: Hvis alderen har lagt seg i huden på øyelokket, er det lurt å unngå øyenskygger med perlemoreffekt, da den lysreflekterende effekten fra perlemor fremhever rynker. Bruk i stedet Nilens Jord Matt øyenskygger

Teknisk info

Produktinformasjon

Fargenavn Metallic Rust
Fargenr 619


Support
3984
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.