4007 4007

NJ Eyeliner - Pencil Black 790

Varenr:611790
Farge
790 Black
790 Black
791 Grey
791 Grey
793 Dark Green
793 Dark Green
795 Brown
795 Brown
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupport
Beskrivelse

Eyeliner Pencil 

 

Eyeliner Pencil Black fra Nilens Jord er en eyeliner blyant i en intens svart farge som er perfekt for å skape både vakre markerte, og myke naturlige øyne. 
Eyeliner har en deilig myk tekstur som gjør den enkel å jobbe med. Konsistensen er fast nok til å lage en skarp linje og samtidig myk nok til å oppnå et mer naturlig utseende ved å duse linjen ut. Formelen gjør eyeliner enkel å påføre og glir lett over øyet. Den kan også brukes på den våte kanten, da den er sterkt pigmentert.

 

Applikasjon:
Lukk gjerne øyet litt, og plasser eyeliner veldig nær vippekanten i lette strøk, ved å løfte huden forsiktig rett over øyelokket med en finger. Start med å tegne linjen fra den ytre øyekroken og innover med en rolig hånd. 
For å understreke øyets form, skal linjen være ultrafin i øyets indre hjørne og litt tykkere i det ytre. Hvis du bruker eyeliner på den våte kanten, er det en fordel å også bruke en concealer under øyet, for å unngå å se mørk og sliten ut. For å skape en mykere og naturlig look, kan eyeliner blendes ut med Nilens Jord Blending Brush.

 

For å maksimere holdbarheten til eyeliner på øyet, kan du med fordel bruke Eye Primer fra Nilens Jord før du smører på øyet.

Teknisk info

Produktinformasjon

Fargenavn Black
Fargenr 790


Tilbehør
Support
4007
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.