4527

NJ Silky Skin Foundation - Linen 558

Varenr:612558
Farge
561 Vail
561 Vail
562 Pure
562 Pure
563 Nordic
563 Nordic
564 Neutral
564 Neutral
565 Sand
565 Sand
566 Latte
566 Latte
558 Linen
558 Linen
560 Shell
560 Shell
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørSupport
Beskrivelse

Silky Skin Foundation

Til lys hudtone

 

Silky Skin Foundation Linen fra Nilens Jord er en kremaktig og fuktighetsgivende foundation, som passer til lys hudtone, med medium dekkevne som bidrar til en jevnere og finere tekstur i ansiktet. 
Den lette teksturen er enkel å påføre og etterlater huden din et jevnt resultat, som ser naturlig og silkemyk ut. Formuleringen inneholder Niacinamid (vitamin B3), som bidrar til en vital hud, og provitamin B5 som gir næring og beskyttelse til huden.

Silky Skin Foundation kan brukes av alle hudtyper.

 

Applikasjon:
Foundation masséres lett inn i huden med fingertuppene eller med en foundationkost fra Nilens Jord, for eksempel Angled Foundation Brush, som er spesielt bra for flytende foundation. 
Påfør litt foundation på kosten og legg på de ønskede områdene med lette og lange bevegelser for å jobbe produktet inn i huden. For optimal dekkevne, påføres det litt om gangen og bygg opp til ønsket resultat er oppnådd.

 

For å forlenge holdbarheten på makeupen din, kan du med fordel bruke Nilens Jord Priming Mist eller Priming & Setting Loose før sminke påføres og etter at sminken er påført.

 

Ingredienser:

Aqua, Shea Butter Ethyl Esters, Glycerin, Cetearyl Alcohol, Olea Europaea Fruit Oil, Butyrospermum Parkii Butter, Glyceryl Stearate, Canola Oil, Phenoxyethanol, Sodium Lauroyl Glutamate, Stearic Acid, Caprylyl Glycol, Xanthan Gum, Panthenol, Niacinamide, Ammonium Acryloyldimethyltaurate/VP Copolymer, Sodium Citrate, Tocopherol, Citric Acid, CI 77891, CI 77492, CI 77491, CI 77499. 

30 ML

Teknisk info

Produktinformasjon

Hårtype/Bruk Medium dekkevne
Mengde 30ml


Tilbehør
Support
4527
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.