4074

NJ Highlighter - Champagne 727

Varenr:612727
Farge
727 Champagne
727 Champagne
726 Golden
726 Golden
BeskrivelseTeknisk infoTilbehørAlternativerSupport
Beskrivelse

Highlighter - Champagne

Highlighter Champagne fra Nilens Jord er en champagnefarget highlighter i pudderform, som påføres områder som skal fremheves, f.eks. over kinnbenet eller under øyenbrynene for å oppnå et vakkert og naturlig utseende. 
Highlighter har et høyt innhold av naturlige mineraler og en fløyelsaktig tekstur som reflekteres av lyset og gir en strålende glød. Samtidig gjør pudderformen highlighteren enkel å jobbe med. 

 

Tilgjengelig i 2 farger, avhengig av hvilket uttrykk du vil ha.

 

Applikasjon:
Du kan med fordel bruke produktet ved å bruke Nilens Jord Precision Brush for å markere de ønskede områdene. Legg litt produkt på børsten og påfør med lette og lange bevegelser for å oppnå et perfekt resultat.
Hvis du vil ha et naturlig utseende, bruk kun litt av produktet. Hvis du derimot vil oppnå en intens utstråling, kan du bygge opp highlighter ved å legge på flere lag.

 

Highlighter kan brukes til å markere spesifikke områder i ansiktet, f.eks. kinnben og langs brynbenet for å markere ansiktsstrukturen. Highlightes det innerste i øyekroken, åpnes øyet mer opp. Hvis det påføres på amorbuen, blir buen på overleppen fremhevet, noe som bidrar til at leppene dine ser større ut. Hvis du påfører highlighter langs neseryggen, vil den se smalere ut.

 

Vær forsiktig når du bruker highlighter rundt øyeområdet eller andre områder hvis du har mange fine linjer, da highlighter vil fremheve disse.

Teknisk info

Produktinformasjon

Fargenavn Champagne
Fargenr 727
Mengde 5g


Tilbehør
Alternativer
Support
4074
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.