5092

PASIÓN Self-Tanner 250ml

Varenr:770010
BeskrivelseTeknisk infoAlternativerSupport
Beskrivelse

Pasión Copenhagen er utviklet og produsert i Danmark og skreddersydd ut fra et behov om å skape miljøvennlige og attraktive produkter med fordeler.

Pasión Selvbruner er en fuktgivende lotion, som inneholder vår bæredyktige antioxidantrike kaffeolje, som utvinnes miljøvennlig fra kaffegrut samlet sammen på Københavnske hoteller og cafeer.

Den fordeles jevnt på kroppen og i ansiktet og trenger hurtig inn og gir huden en flott fargetone som solbrun hud - uten å bli orange. Den har en deilig duft og gjør innsmøringen til en deilig opplevelse, så du oppnår et naturlig, flott og ensartet resultat. Den har et naturlig høyt innhold av beskyttende antioxidanter fra den ristede kaffebønne samt E-vitamin og koffein. Den er også tilsatt en av de mest veldokumenterte fuktgivende ingredienser i verden - nemlig vegetabilsk glycerin, som hindrer uttørring og binner fukt i huden.

Tips:

  1. Bruk en skrubb eller rens din hud grundig før du bruker selvbruner.

  2. Påfør selvbruneren på samme måte som når du bruker lotion.

  3. Det første lag selvbruner gir dig en grunnfarge. Du ser best en farveforskjell etter 15 - timer. Deretter bygger du opp din farge etter behov. Særlig etter 2 ganger kan du se fargeforskjellen.

  4. Vent 2 dager før du smører på neste lag.
  5. Deretter kan du vedlikeholde din farge ved å smøre deg ca. 4 ganger i uken.

 

 

Bruksanvisning

Pasión selvbruner er en "gradvis" selvbruner. Det betyder, at du bygger opp en fin og naturlig solbrun hud over tid og kan brukes i flere lag, inntil du får den fargen, som passer til dine behov. Pasión selvbruner kan brukes både ansikt og kropp og inneholder ingredienser, som er ytterst gunstige for din hud.

  1. Bruk alltid en skrubbkrem eller en skrubbehandske, innen du bruker selvbruner. Huden glatt og fri for døde hudceller og du får den peneste fargen.

  2. Sørg for at du er helt tørr, innen du går i gang med å selvbrune.

  3. Bruk evt. en fuktighetslotion før bruk av selvbruner. I så fall påfør lotion minst XNUMX minutter før.

  4. Påfør den i sirklende bevegelser eller på samme måte som når du bruker lotion. La kremen tørke helt – før du tar på tøy.

Teknisk info


Alternativer
Support
5092
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.