Hufs Wax Sølv

Hufs Wax

Sølv

Varenr:745120

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

WAX

Ønsker du en frisyre som er enkel å kontrollere? HUFS Wax har holdfaktor 6/10 som betyr at du får en frisyre med god hold som likevel er enkel å restyle. Dette gjør den til en veldig allsidig hårvoks med matt glans, som passer til “alt”. Samtidig som den aldri vil oppleves fet eller gjøre frisyren din tyngre.

Stylingtips:

Start med en liten mengde HUFS Wax på størrelse med en ert og påfør heller mer ved behov. Et godt tips er å starte bak på hodet og style fremover mot fronten/luggen for å sikre at fordelingen blir jevn.

Vi anbefaler å bruke Wax i tørt hår for best mulig effekt. Bruker man voks i fuktig hår, blandes produktet med vann og får mindre hold.Den vaskes lett ut av håret med shampoo, husk å skru lokket godt igjen slik at produktet ikke tørker ut.

Visste du at alle våre HUFS hårvokser kan blandes for å justere styrke og hold? Du kan gjerne blande HUFS Wax med Shaper eller Cream for å tilpasse hårvoksen akkurat slik du ønsker den. For optimal holdfaktor bruker du først Ocean Spray i fuktig hår, før du føner håret og styler med valgfri HUFS hårvoks.

Passer for:
Deg som ønsker en lettstelt og fleksibel frisyre med god hold - som likevel er enkel å restyle og vedlikeholde.

Annet:

  • Holdfaktor 6/10.
  • Matt.
  • Ingen parabener, sulfater eller MI.
  • 100 ml. i boks.
Teknisk info

Produktinformasjon

Mengde 100ml


Support
5712