KURS OG EVENTER 

Velkommen til en vår full av ulike kurs hos oss i Icon Hairspa!

 

For et år det ble! 2020 er virkelig et år vi kommer til å huske og jeg vil benytte anledningen til å takke dere alle for godt samarbeid og at dere har hengt med på alle kursene vi har hatt mulighet til å gjennomføre.

 

Året ble snudd litt opp ned og vi i team Icon har jobbet mye med digitale kurser gjennom hele perioden og har lært så mye nytt og spennende! Det positive er jo at vi nå enda enklere kan snu oss rundt og skreddersy kurs tilpasset deg!

 

2021 er godt i gang og vårt kursprogram inneholder som vanlig favoritter og også en del nyheter som f.eks kurs i SoMe! De fleste kurs vil nå også gå digitalt, men vi vil likevel kunne tilby kurs i mindre grupper om dette er ønskelig og lar seg gjennomføre. Disse kan dere booke direkte med oss. På denne måten kan vi alle føle oss trygge på at kursene følger retningslinjer fra FHI.

 

Kurs er en utrolig viktig del i deres og vår hverdag og vi ønsker på best mulig måte og kunne inspirere og utvikle deg innen ditt fag. Vi har derfor laget små introkurs og videosnutter til deg og håper du blir inspirert til å følge med oss videre og kanskje booke et helt kurs med oss. Vi vil også i løpet av denne våren invitere til enkelte, større kurs og visninger som alle kan melde seg på.

 

Følg oss også gjerne på sosiale medier hvor vi hele tiden oppdaterer og inspirerer med tips, kampanjer og annet spennende for din hverdag.

 

Finner du ikke kurset du leter etter? Vi skreddersyr mer enn gjerne et kurs tilpasset deg og dine!

 

Vi gleder oss over et spennende år og håper dere vil delta på flere av våre kurs.

 

 

Håper vi sees!

Hege Hyltén

Kursansvarlig

90938741/hegeh@iconhairspa.no

 

KURS

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.