Kurs

Kurs hos oss i Icon Hairspa!

 

Sommeren er på hell og vi ser tilbake på et spennende første halvår med flere store events hos oss. Kurs og stadig utvikling er en stor og viktig del av deres og vår hverdag og vi ønsker på best mulig måte å inspirere og utvikle deg og dine innen ditt fag.

Etter snart to år med lite events ol. grunnet Covid- 19, har vi endelig fått gjennomført flere større kurs og events. Det er vi så takknemlige og glade for!

I slutten av mars brakte det løs i Kristiansand når Showpony sin egen Master Educator fra Australia holdt visning og kurs på Ernst hotel. Jake har lang erfaring innen faget, er kjent for sin presisjon og dyktighet. Med sine unike formidlingsevner hadde han og grunnlegger av Showpony, Stephanie Mason visning og kurs for en fullsatt speilsal på vakre Ernst.

I mai måned var det Trondheim som sto for tur og hele 200 påmeldte ankom IconFestival 2022 på det kule stedet Laget11 på Sluppen. Johannes Klæbo, med sitt eget merke HUFS, åpnet kvelden før den danske kjendisstylisten Marianne Jensen entret scenen med sitt show. Jeg tror alle er enige når jeg skryter av hennes erfaring og ikke minst evne til å stå på scenen med sitt humoristiske og vinnende vesen. Jake og Stephanie tok også turen fra Australia og entret scenen med sine modeller og visning av både Tape, Clip on og Halo. Perfekt før brudesesongen!

Høsten kommer snikende inn på oss og vi er klare med høstens kurskatalog! Endelig med utenlandsturer på programmet igjen! Først ut er tur til Bologna med Oway kunder.  I slutten av september drar vi også til middelhavets perle, Palma med Både Showpony og Marianne Jensen. Her vil det bli flere dager med ulike Hands-on kurs, show og massevis av deilig inspirasjon med våre dyktige leverandører. Vi gleder oss!

Sosiale medier har blitt et eget fag og vi ser viktigheten av de ulike kanalene i hverdagen. Både for å nå ut til sluttforbrukere og til dere kunder. I høst har vi derfor satt opp egne kurs med vår egen Content Manager Christine. Ønsker du mer kunnskap om hvordan du skal markedsføre salongen din ved hjelp av sosiale medier? Vi holder workshop i Larvik for alle som ønsker tips og triks og du får konkrete verktøy til hverdagen.

Å være tilgjengelige for dere der dere holder til, er noe vi prioriterer enten dere vil ha oss på besøk eller få tilrettelagt et digitalt kurs. Vi jobber mye med digitale kurs i den nye hverdagen og ser at dette gjør oss fleksible for dere kunder og vi får muligheten til å «sees» oftere. Vi skreddersyr gjerne kurs for din salong enten du vil ha litt påfyll, er nysgjerrig på en ny serie eller har fått en ny ansatt.

Vårt team består av mange dyktige kursholdere og teknikere som alle er spesialister innen sitt fag og vi er veldig stolte av bredden vi nå kan tilby!

 

Vi gleder oss over en spennende høst med masse nyheter og påfyll!

 

 

Hilsener Hege Hyltén     

Kursansvarlig 90938741/ hegeh@iconhairspa.no

Kontaktskjema Kurs

Fyll ut dette skjemaet og huk av for hvilket kurs dere ønsker, og vi vil kontakte deg for tid og sted.