KURS OG EVENTER 

Velkommen til en spennende høst hos i Icon Hairspa!

 

Sommeren er over og vi er klare for en høst full av spennende nyheter, mye inspirasjon og læring. Kurs og stadig utvikling er en stor og viktig del av deres og vår hverdag og vi ønsker på best mulig måte og kunne inspirere og utvikle deg og dine innen ditt fag. Vårt team består av mange dyktige kursholdere og teknikere som alle er spesialister innen sitt fag og ´vi er veldig stolte av bredden vi i høst kan tilby!

Etter et drøyt år med lite events ol grunnet covid så forstår dere sikkert at vi nå lengter etter å treffe dere alle! Vi inviterer derfor til en kveld her hos oss med bla visning, litt hands on teknikker og masse inspirasjon!

Selv synes vi høsten er en vakker årstid med mange travle og fine dager som vi ønsker å dele med dere. Vi har blant annet satt opp datoer hvor vi inviterer til Frokostkurs her hos oss og håper dere vil komme og få inspirasjon, informasjon om nyheter og slå av en prat med alle oss samtidig som vi serverer deilig frokost.

Vi er også så heldige å få dyktige Marianne Jensen på besøk igjen i høst. Marianne er en av Danmarks beste hårstylister og vil ha en hel dag med workshop med dere! Her er det begrenset antall plasser så her er det førstemann til mølla prinsippet!

Å være tilgjengelige for dere der dere holder til er noe vi prioriterer enten dere vil ha oss på besøk eller få tilrettelagt et digitalt kurs. Vi jobber mye med digitale kurser i den nye hverdagen og ser at dette gjør oss fleksible for dere kunder og vi får muligheten til å «sees» oftere. Vi skreddersyr gjerne kurs for din salong enten du vil ha litt påfyll, er nysgjerrig på en ny serie eller har fått en ny ansatt.

 

Nytt i 2021 er bla. Kurs i sosiale medier. Å øke synligheten på denne arenaen gir økt salg og veien til et besøk blir kortere. Kanskje ønsker du også et kurs i mersalg og salgsteknikker? Vi har også laget små introkurs og videosnutter og håper du blir inspirert til å følge med oss videre og kanskje booke et kurs med oss.

 

Finner du ikke det du leter etter eller kanskje har noen spørsmål rundt kurs? Ta gjerne direkte kontakt med meg!

 

 

Håper vi sees!

 

Hege Hyltén

Kursansvarlig

90938741/ hegeh@iconhairspa.no

 

LES VÅR KURSKATALOG HER

 

KURS

Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.