KURSPROGRAM HOS ICON HAIRSPA

 

VELKOMMEN TIL ÅRETS KURSPROGRAM!

Kurs og stadig utvikling er en stor del av deres og vår hverdag og vi ønsker på best mulig måte og inspirere og utvikle deg og dine innen ditt fag.

 

Vårt team består av mange dyktige kursholdere og teknikere som alle er spesialister innen sitt fag og vi er veldig stolte av bredden vi nå kan tilby.

 

I mai 2022 brakte det løs med 200 gjester på Icon Festival i Trondheim og i år gjentar vi suksessen! Meld deg gjerne på allerede nå for å sikre deg en plass til årets begivenhet.

 

Det blir både Workshop og Look & Learn i Oppsettinger & Fletteteknikker og stort Event i Kristiansand. Her får vi blant annet får besøk av Fred Hamelten og vår dyktige fargeekspert Benedicte Korneliussen. Nytt for denne våren er et dypdykk i Oway sin verden med demo og fokus på egenpleie og den nye stylingserien.

 

Har du spørsmål knyttet til kurs? Ta gjerne kontakt med vår kurskoordinator Hege på telefonnummer 90938741 eller på epost hege@iconhairspa.no

 

 

B L I  M E D  S H O W P O N Y  T I L  V A K R E  P A L M A

Vi har gleden av å invitere våre kunder med til Middelhavets vakreste perle, Palma De Mallorca! Her fyller vi dagene med inspirasjon og kunnskap i varme og vakre omgivelser.

LES MER

L O O K  A N D  L E A R N
Cathrine viser oppbygning og teknikk for oppsetning blant annet til brud og gir dere både grunnleggende fremgangsmåter og inspirasjon til ulike looks. 

LES MER

W O R K S H O P

Kurset består av første del Look & Learn visning av brudeoppsetning og fletteteknikker, og deretter workshop og arbeid på egen modell. 

LES MER

O W A Y  B O LO G N A , I T A L I A

Bli med til vakre Bologna i september og få grundig innføring i Oways filosofi, biodynamisk og økologisk produksjon og gjennomgang av Oway Care hårpleie og styling.

LES MER

E V E N T  K R I S T I A N S A N D

Vi gjentar suksessen fra i fjor og inviterer til innholdsrike dager på Caledonien Hotell i Kristiansand. Det blir fargekurs med dyktige Benedicte Korneliussen som er ekspert på de vakreste blondfarger, kurs i fletteteknikker og enkle oppsettinger.

LES MER

O W A Y  E X P E R I E N C E

Vi inviterer til en dag med inspirasjon, kunnskap og velvære i fokus. Vi tar en dypdykk i Oway sin filosofi og biodynamiske jordbruksmetode, det blir demo av Scalp Enhancing Treatment og demo og gjennomgang av de nye stylingproduktene.

LES MER

I C O N F E S T I V A L Trondheim

Vi gjentar suksessen fra mai 2022 med over 200 påmeldte til Icon Festival i Trondheim! Programmet er ennå ikke helt fastsatt, men vi lover visninger fra erfarne stylister og frisører fra inn- og utland. Det blir visninger og show, stands, mingel, DJ og god mat gjennom hele kvelden.

LES MER

S H O W P O N Y  E X T E N S I O N

For å lykkes med extensions er det viktig å ha god kjennskap til produktene og vite hvordan de skal settes inn. Det er et presisjonsarbeid som krever kompetanse og kunnskap og vi vil her gå gjennom både teori og praksis med deg og når det kommer til påføringsteknikk og heising.

LES MER

F A R G E K U R S

Vi i Icon Hairspa tilbyr en rekke ulike kurs i forbindelse med våre fargeserier. Er du kanskje nysgjerrig på nye farger, eller har du allerede en av våre fargeserier og ønsker å gå mer i dybden? Eller ønsker du kanskje et fargekurs for å lære mer om den perfekte Blonde?

LES MER

P R O D U K T K U R S

Vi tilbyr produktkurs i alle våre serier spesielt tilpasset deg og din salong, enten du har en helt ny serie, har en ny ansatt i salongen din, eller bare trenger en oppfriskning.

LES MER

MA K E U P K U R S

Her går vi gjennom hele produktserien med fokus på ulike makeupteknikker og mersalg i salong og butikk.

LES MER

O W A Y  B E AU T Y

Vi går igjennom filosofien rundt den relanserte hudpleieserien til biodynamiske Oway

LES MER

F L E T T E T E K N I K K E R

Ønsker du å lære nye fletteteknikker? Vi holder kurs i ulike teknikker som f.eks Infinity Braid/Diamond Braid som er en nydelig flette til mellomlangt og langt hår.

LES MER

S O C I A L M E D I A

Trenger du litt inspirasjon og påfyll av idéer til dine sosiale medier? Ønsker du å lære mer om innhold og markedsføring på Instagram?

LES MER

Kontaktskjema Kurs

Fyll ut dette skjemaet og huk av for hvilket kurs dere ønsker, og vi vil kontakte deg for tid og sted.