KURSPROGRAM HOS ICON HAIRSPA

 

VELKOMMEN TIL HØSTENS KURSPROGRAM!

 

Kurs og faglig utvikling er en stor del av deres hverdag, og vi ønsker å inspirere deg og dine medarbeidere med skreddersydde kurs. Vårt team består av mange dyktige kursholdere og teknikere som alle er spesialister innen sitt fag, og vi er veldig stolte av bredden vi kan tilby.

 

I løpet av høsten holder vi flere større kurs og arrangementer i noen av Norges største byer og gleder oss til å treffe både kjente og nye ansikter. Bor du i Bergen har vi i høst satt av flere dager med ulike kurs i både fargeteknikker, fletteteknikker, makeup, produktopplæring og

kurs i sosiale medier.

 

Dyktige Cathrine Heieren Hansen holder brudekurs i både Oslo og Bergen denne sesongen. Disse fyller seg raskt opp så her er det førstemann til mølla- prinsippet som gjelder!

 

Det blir også Color Camp, reiser sydover med både Showpony til Palma og med Oway til Italia! Som vi gleder oss til en spennende høst med dere alle!

 

Vi tilbyr også skreddersydde kurs både i salong og på nett via teams – ta kontakt og vi tilpasser oss dine ønsker.

 

Har du spørsmål knyttet til kurs? Ta gjerne kontakt med vår kurskoordinator Hege på telefonnummer 90938741 eller på epost hege@iconhairspa.no

 

Kurskatalogen oppdateres jevnlig her på nett, så følg med utover høsten!

 

 

L O O K  A N D  L E A R N
Cathrine viser oppbygning og teknikk for oppsetning blant annet til brud og gir dere både grunnleggende fremgangsmåter og inspirasjon til ulike looks. 

LES MER

W O R K S H O P

Kurset består av første del Look & Learn visning av brudeoppsetning og fletteteknikker, og deretter workshop og arbeid på egen modell. 

LES MER

W O R K S H O P

Kurset består av første del Look & Learn visning av brudeoppsetning og fletteteknikker, og deretter workshop og arbeid på egen modell. 

LES MER

O W A Y  B O LO G N A , I T A L I A

Bli med til vakre Bologna i september og få grundig innføring i Oways filosofi, biodynamisk og økologisk produksjon og gjennomgang av Oway Care hårpleie og styling.

LES MER

K U R S D A G E R  I  B E R G E N

Vi inviterer til to innholdsrike kursdager i Bergen. Det blir Color Camp med gjennomgang av O&M fargeteori, tips og triks til gråhårsdekk, glossinger, og utvalgte fargeteknikker med vår dyktige kursholder Hanne Haug.

LES MER

C O L O R  C A M P

Vi inviterer til en hel dag med Color Camp med våre dyktige fargeteknikere. Vi går gjennom O&M fargeteori og oppbygging og du får tips og triks til gråhårsdekk og glossinger, og vi viser Hannes signaturteknikker. 

LES MER

S H O W P O N Y  E X T E N S I O N

For å lykkes med extensions er det viktig å ha god kjennskap til produktene og vite hvordan de skal settes inn. Det er et presisjonsarbeid som krever kompetanse og kunnskap og vi vil her gå gjennom både teori og praksis med deg og når det kommer til påføringsteknikk og heising.

LES MER

F A R G E K U R S

Vi i Icon Hairspa tilbyr en rekke ulike kurs i forbindelse med våre fargeserier. Er du kanskje nysgjerrig på nye farger, eller har du allerede en av våre fargeserier og ønsker å gå mer i dybden? Eller ønsker du kanskje et fargekurs for å lære mer om den perfekte Blonde?

LES MER

P R O D U K T K U R S

Vi tilbyr produktkurs i alle våre serier spesielt tilpasset deg og din salong, enten du har en helt ny serie, har en ny ansatt i salongen din, eller bare trenger en oppfriskning.

LES MER

MA K E U P K U R S

Her går vi gjennom hele produktserien med fokus på ulike makeupteknikker og mersalg i salong og butikk.

LES MER

O W A Y  B E AU T Y

Vi går igjennom filosofien rundt den relanserte hudpleieserien til biodynamiske Oway

LES MER

F L E T T E T E K N I K K E R

Ønsker du å lære nye fletteteknikker? Vi holder kurs i ulike teknikker som f.eks Infinity Braid/Diamond Braid som er en nydelig flette til mellomlangt og langt hår.

LES MER

S O C I A L M E D I A

Trenger du litt inspirasjon og påfyll av idéer til dine sosiale medier? Ønsker du å lære mer om innhold og markedsføring på Instagram?

LES MER

Kontaktskjema Kurs

Fyll ut dette skjemaet og huk av for hvilket kurs dere ønsker, og vi vil kontakte deg for tid og sted.