Kurs

 

Velkommen til en spennende vinter og vår hos oss i Icon Hairspa!

 

2022 er her for fullt og vi ser tilbake på en spennende høst med nyheter, inspirasjon og læring. Kurs og stadig utvikling er en stor og viktig del av deres og vår hverdag og vi ønsker på best mulig måte og kunne inspirere og utvikle deg og dine innen ditt fag. Vårt team består av mange dyktige kursholdere og teknikere som alle er spesialister innen sitt fag og vi er veldig stolte av bredden vi nå kan tilby!

 

Etter snart to år med lite events ol grunnet Covid- 19 så har vi nå endelig fått gjennomført flere større kurs og events. Og det er vi så takknemlige og glade for!

 

31.mars og 1.april braker det løs i Kristiansand når Showpony sin egen Master Educator fra Australia kommer og holder visning og kurs på Ernst hotel. Jake har lang erfaring innen faget, er kjent for sin presisjon og dyktighet og med sin unike formidlingsevne er vi sikre på at dette blir lærerike og inspirerende dager vi sent vil glemme! Les gjerne vår kurskatalog for fullt program.

Her kan dere også lese om ICON festival i Trondheim i mai måned! Vi fyller det kule og innovative stedet Lager11 og lover en kveld med masse faglig påfyll, deilig mat og god stemning!

 

Under planlegging er også endelig utenlandsturer igjen og til høsten arrangerer vi både tur til Barcelona med Living Proof og til Italia med Oway! Her vil det bli flere dager med både ulike Hands on kurs, show og massevis av deilig inspirasjon med våre dyktige leverandører. Mer informasjon kommer, men ta gjerne kontakt allerede nå for flere opplysninger og forhåndsbestilling.

 

Å være tilgjengelige for dere der dere holder til, er noe vi prioriterer enten dere vil ha oss på besøk eller få tilrettelagt et digitalt kurs. Vi jobber mye med digitale kurs i den nye hverdagen og ser at dette gjør oss fleksible for dere kunder og vi får muligheten til å «sees» oftere. Vi skreddersyr gjerne kurs for din salong enten du vil ha litt påfyll, er nysgjerrig på en ny serie eller har fått en ny ansatt.

 

 Kurs i sosiale medier ser vi er en stor favoritt! Å øke synligheten på denne arenaen gir økt salg og veien til et besøk blir kortere. Kanskje ønsker du også et kurs i fletteteknikker?

Makeupmerket og nyheten Sandstone kommer i mars 2022 og her vil vi fokusere på å videreformidle god produktkunnskap og inspirasjon til ulike looks. Book gjerne et kurs med oss og lær mer om den allergisertifiserte danske serien.

 

Nytt i år er kurs i krøller! Vi har hatt stor etterspørsel etter kurs i både krøller og afro og er veldig glade for endelig å kunne tilby dere dette. Her er det begrenset med plasser og litt førstemann til mølla prinsippet, så vær rask om du ønsker å melde deg på kurs hos vår dyktige ekspert Claire Brown.

 

Finner du ikke det du leter etter eller kanskje har noen spørsmål rundt kurs? Ta gjerne direkte kontakt med meg!

 

 

Håper vi sees!

 

Hege Hyltén

Kursansvarlig

90938741/ hegeh@iconhairspa.no

 

Kurs i Krøller

Kontaktskjema Kurs

Fyll ut dette skjemaet og huk av for hvilket kurs dere ønsker, og vi vil kontakte deg for tid og sted.