KURSPROGRAM HOS ICON HAIRSPA

 

 

 

 

Vårt ønske er å være til stede og inspirere deg og dine medarbeidere i hverdagen.

Icon Hairspa har mange dyktige kursholdere og teknikere som alle er spesialister innen sitt fag, og vi er veldig stolte av bredden vi kan tilby. Vi ønsker til enhver tid å tilpasse oss dine behov og skreddersyr gjerne kurs for din salong.

Det har vært en fantastisk vinter og vår og vi har vært tilstede på messer og events rundt om i hele landet. I mars lanserte vi Manda med braksuksess på Grand Hotel, og i mai arrangerete vi den årlige Icon festivalen i Trondheim med 150 påmeldte! 

 

Vi har gjennom våren hatt flere fargekurs, kurs i oppsettinger og fletteteknikker, makeupkurs og kurs med HUFS sin nye hudpleieserie.

Når høsten kommer reiser vi til vakre Ibiza og vi gleder oss! Reisen ble fullbooket i rekordfart, men fortvil ikke; Vi inviterer snart til kurs og utenlandsreise igjen

 

Vi tilbyr også skreddersydde kurs både i salong og på nett via teams – ta kontakt og vi tilpasser oss dine ønsker.

 

Har du spørsmål knyttet til kurs? Ta gjerne kontakt med vår kurskoordinator Hege på telefonnummer 90938741 eller på epost hege@iconhairspa.no

 

Høstens kurskatalog er ennå ikke helt klar, men følg med!Siden oppdateres jevnlig

S H O W P O N Y  E X T E N S I O N

For å lykkes med extensions er det viktig å ha god kjennskap til produktene og vite hvordan de skal settes inn. Det er et presisjonsarbeid som krever kompetanse og kunnskap og vi vil her gå gjennom både teori og praksis med deg og når det kommer til påføringsteknikk og heising.

LES MER

F A R G E K U R S

Vi i Icon Hairspa tilbyr en rekke ulike kurs i forbindelse med våre fargeserier. Er du kanskje nysgjerrig på nye farger, eller har du allerede en av våre fargeserier og ønsker å gå mer i dybden? Eller ønsker du kanskje et fargekurs for å lære mer om den perfekte Blonde?

LES MER

P R O D U K T K U R S

Vi tilbyr produktkurs i alle våre serier spesielt tilpasset deg og din salong, enten du har en helt ny serie, har en ny ansatt i salongen din, eller bare trenger en oppfriskning.

LES MER

MA K E U P K U R S

Her går vi gjennom hele produktserien med fokus på ulike makeupteknikker og mersalg i salong og butikk.

LES MER

O W A Y  B E AU T Y

Vi går igjennom filosofien rundt den relanserte hudpleieserien til biodynamiske Oway

LES MER

F L E T T E T E K N I K K E R

Ønsker du å lære nye fletteteknikker? Vi holder kurs i ulike teknikker som f.eks Infinity Braid/Diamond Braid som er en nydelig flette til mellomlangt og langt hår.

LES MER

S O C I A L M E D I A

Trenger du litt inspirasjon og påfyll av idéer til dine sosiale medier? Ønsker du å lære mer om innhold og markedsføring på Instagram?

LES MER

Kontaktskjema Kurs

Fyll ut dette skjemaet og huk av for hvilket kurs dere ønsker, og vi vil kontakte deg for tid og sted.