KURSPROGRAM HOS ICON HAIRSPA

 

VELKOMMEN TIL VÅRENS KURSPROGRAM!

 

Vi gleder oss over nytt år med mange spennende kurs og eventer!

 

Vårt ønske er å være til stede og inspirere deg og dine medarbeidere i hverdagen.

Icon Hairspa har mange dyktige kursholdere og teknikere som alle er spesialister innen sitt fag, og vi er veldig stolte av bredden vi kan tilby. Vi ønsker til enhver tid å tilpasse oss dine behov og skreddersyr gjerne kurs for din salong.

 

I løpet av vinteren og våren er vi til stede på flere eventer og du vil blant annet se oss på Bergenmesterskapet, Hår1 sitt arrangement i Oslo i mars, og Beauty is Business samme måned. Her vil vi fokusere på våre nyheter og største brands med både stand og visninger.

 

Vi vil holde flere større kurs og arrangementer i noen av Norges største byer og gleder oss til å treffe både kjente og nye ansikter. 8.mai gjentar vi suksessen med Icon festival i Trondheim og lover en inspirerende kveld med flere spennende og nye visninger og som alltid; en kreativ fest med mye gøy!

 

Det blir også satt opp flere fargekurs, kurs i oppsettinger og fletteteknikker, makeupkurs og kurs med HUFS sin nye hudpleieserie. Nå høsten kommer reiser vi igjen til vakre Bologna med Oway! Meld deg på allerede i vinter, disse plassene forsvinner raskt!

 

Vi tilbyr også skreddersydde kurs både i salong og på nett via teams – ta kontakt og vi tilpasser oss dine ønsker.

 

Har du spørsmål knyttet til kurs? Ta gjerne kontakt med vår kurskoordinator Hege på telefonnummer 90938741 eller på epost hege@iconhairspa.no

 

Kurskatalogen er ennå ikke helt klar, men følg med! Denne oppdateres jevnlig.

 

S H O W P O N Y  E X T E N S I O N

For å lykkes med extensions er det viktig å ha god kjennskap til produktene og vite hvordan de skal settes inn. Det er et presisjonsarbeid som krever kompetanse og kunnskap og vi vil her gå gjennom både teori og praksis med deg og når det kommer til påføringsteknikk og heising.

LES MER

F A R G E K U R S

Vi i Icon Hairspa tilbyr en rekke ulike kurs i forbindelse med våre fargeserier. Er du kanskje nysgjerrig på nye farger, eller har du allerede en av våre fargeserier og ønsker å gå mer i dybden? Eller ønsker du kanskje et fargekurs for å lære mer om den perfekte Blonde?

LES MER

P R O D U K T K U R S

Vi tilbyr produktkurs i alle våre serier spesielt tilpasset deg og din salong, enten du har en helt ny serie, har en ny ansatt i salongen din, eller bare trenger en oppfriskning.

LES MER

MA K E U P K U R S

Her går vi gjennom hele produktserien med fokus på ulike makeupteknikker og mersalg i salong og butikk.

LES MER

O W A Y  B E AU T Y

Vi går igjennom filosofien rundt den relanserte hudpleieserien til biodynamiske Oway

LES MER

F L E T T E T E K N I K K E R

Ønsker du å lære nye fletteteknikker? Vi holder kurs i ulike teknikker som f.eks Infinity Braid/Diamond Braid som er en nydelig flette til mellomlangt og langt hår.

LES MER

S O C I A L M E D I A

Trenger du litt inspirasjon og påfyll av idéer til dine sosiale medier? Ønsker du å lære mer om innhold og markedsføring på Instagram?

LES MER

Kontaktskjema Kurs

Fyll ut dette skjemaet og huk av for hvilket kurs dere ønsker, og vi vil kontakte deg for tid og sted.