OM FAN PALM
 

København -baserte Lifestyle -merkevaren Fan Palm ble grunnlagt i 2018 av bestevennene Anette Thrane, Lene Mønster og Jacob Leistner og har som mål å skape en følelse av fredelige tropiske vibber og eventyr inn i hverdagen.

 

Fan Palm forener form, funksjon og skjønnhet.

Det handler om å skjemme bort deg selv, gi den vanlige dagen en ekstraordinær farge; et smil i det mest uventede øyeblikket.

Fan Palm er et livsstilsmerke, et fargerikt univers med de vakreste hårbørster, vakre myke skjønnhetsvesker og myke sovende øyemasker, alt i sesongens vakre farger.

 

6486

Fan Palm Medium Sunshine Wet Brush

Varenr:426824

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

Fan Palm's Octopus wet brush

har tenner som er fine, faste og myke, og dekket med gyldne skånsomme knotter. De fine bustene våre går jevnt gjennom det våte håret ditt for å hjelpe til med å løsne floker - vil ikke skape ekstra brudd. Børstene føles guddommelige i hodebunnen, og hjelper til med å øke hodebunnsstimuleringen. En svart pute fordeler trykket jevnt slik at børsten beveger seg sømløst gjennom håret ditt. Børstene våre er grundig laget i Korea - når du prøver det, blir du hekta! Kommer i en nydelig boks med detaljer i gullfolie.

Support
6486