Hufs Skincare Face Mask Deep Hydrating

Hufs Skincare Face Mask

Deep Hydrating

Varenr:745255

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Få strålende hud med HUFS Face Mask Deep Hydrating - Din ultimate hydreringsløsning!

Vår Face Mask Deep Hydrating er mer enn bare en ansiktsmaske - det er en dypt fuktighetsgivende opplevelse som gir huden din den næringen den trenger for å skinne. Denne allsidige masken kan ligge på huden over natten eller brukes som en intens dagkrem for ekstra tørr hud.

Nøkkelfordeler:

  • Intens Fuktighet: Vår avanserte formel er rik på fuktighetsgivende ingredienser, inkludert styrkende jojobaolje, sheasmør, panthenol og vegetabilsk kollagen fra Acacia. Dette gir en dyp hydrering som holder huden myk og smidig.
  • Overnattingsmaske: Legg på masken før sengetid, og våkn opp med en strålende hud. Den kan brukes som en overnattingsmaske for en dyp og foryngende hydreringsbehandling.
  • Dagkrem for Ekstra Tørr Hud: For de dagene hvor huden din trenger ekstra kjærlighet, kan Face Mask Deep Hydrating brukes som en rik dagkrem.

Bruksanvisning:

For å oppnå best mulige resultater, bruk Face Mask Deep Hydrating som en del av din hudpleierutine. Her er hvordan du kan bruke den:

  1. Påfør et tynt lag på renset hud, unngå øyeområdet.

  2. La masken ligge på huden i minst 15 minutter for en rask fuktighetsboost. For en dypere behandling, la den gjerne sitte over natten.

  3. Masser eventuell overflødig produkt forsiktig inn i huden.

Nyt huden din, vel vitende om at den får den beste behandlingen med vår Face Mask Deep Hydrating. Handle nå og gjenoppliv din hud med en intens dose av fuktighet og næring.

Innhold: 50 ml

Teknisk info

Produktinformasjon

Mengde 50ml


Support
8032