Hufs Skincare Face Cream Daily Moisturizing

Hufs Skincare Face Cream

Daily Moisturizing

Varenr:745260

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Opplev HUFS Face Cream Daily Moisturizing - Din daglige dose av fuktighet for ungdommelig hud!

Vår Face Cream Daily Moisturizing er den ultimate løsningen for deg med yngre hud, under 35 år. Denne fuktighetsgivende creamgelen har blitt spesielt utviklet for å gi huden din den pleien den trenger for å stråle.

Nøkkelfordeler:

  • Fuktbinding: Vår avanserte formel binder fuktigheten i huden din, noe som gir deg en langvarig hydreringseffekt. Dette resulterer i en mykere og glattere hud som ser og føles fantastisk ut.
  • Dag- og nattkrem: Face Cream Daily Moisturizing er allsidig og kan brukes både som en dag- og nattkrem. Den er den perfekte følgesvennen for deg som ønsker å opprettholde en sunn og ungdommelig hud hele dagen og natten.
  • Kan brukes under Barrier Creme: For en ekstra dose beskyttelse og fuktighet kan du også bruke denne creamgelen under vår Barrier Creme, og oppnå en strålende og sunn hud som tåler dagens utfordringer.

Bruksanvisning:

For å oppnå best mulige resultater, bruk Face Cream Daily Moisturizing som en del av din daglige hudpleierutine. Her er hvordan du bruker den:

  1. Påfør morgen og kveld på hele ansiktet og halsen på renset hud.

  2. Masser forsiktig inn til produktet er absorbert.

Gjør Face Cream Daily Moisturizing til din daglige skjønnhetsrutine og opplev fordelene med en sunn og ungdommelig hud. Handle nå og la huden din skinne med friskhet og vitalitet!

OBS: Aldersrelaterte hudbehov kan variere fra person til person. For beste resultat, bruk produktet som en del av en helhetlig hudpleierutine.

Innhold: 50 ml

Teknisk info

Produktinformasjon

Mengde 50ml


Support
8033