Hufs Skincare Eye Cream

Hufs Skincare Eye Cream

Varenr:745270

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Gjenoppliv øynene dine med HUFS Eye Cream - Din hemmelighet til et friskere utseende!

Vår Eye Cream er en kraftpakke designet for å gi øynene dine den omsorgen de fortjener. Med en aktiv peptidformel som beskytter eksisterende kollagen og øker kollagenproduksjonen, er denne øyekremen en nøkkelkomponent i å motvirke mørke ringer under øynene og redusere synlige rynker og fine linjer. Den inneholder også koffein som hjelper til med å redusere hevelser under øynene.

Nøkkelfordeler:

  • Aktiv Peptidformel: Vår avanserte formel inneholder aktive peptider som styrker og bevarer eksisterende kollagen i huden, samtidig som den øker produksjonen av nytt kollagen. Dette bidrar til å redusere mørke ringer og synlige tegn på aldring.
  • Motvirker Mørke Ringer: Ved å fremme en sunn kollagenproduksjon, er Eye Cream den perfekte allierte for å redusere mørke ringer under øynene og gjenopplive ditt ungdommelige utseende.
  • Reduserer Hevelser: Koffein i denne kremen hjelper til med å redusere hevelser under øynene, noe som gir deg et mer opplagt og friskt utseende.

Bruksanvisning:

For å få de beste resultatene, bruk Eye Cream som en del av din daglige hudpleierutine. Her er hvordan du bruker den:

  1. Påfør en liten mengde krem på fingertuppene.

  2. Delikat påfør kremen rundt øynene ved å tappe forsiktig på huden. Unngå å gni eller strekke huden.

  3. Bruk morgen og kveld for kontinuerlig omsorg og synlige forbedringer.

Gi øynene dine den kjærligheten de fortjener med vår Eye Cream. Handle nå og nyt fordelene av en friskere og mer ungdommelig utseende rundt øynene.

Innhold: 20 ml

Teknisk info

Produktinformasjon

Mengde 30ml


Support
8035