Hufs Skincare Face Scrub Peeling

Hufs Skincare Face Scrub Peeling

Varenr:745275

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Oppdag HUFS Face Scrub Peeling - Din vei til en glødende og jevn hud!

Face Scrub Peeling er en trippel-effektiv ansiktsmaske og skrubb som kombinerer granatepleenzym med AHA-syre og naturlige korn for å gi deg den ultimate hudpleieopplevelsen. Denne kraftige formelen fjerner døde hudceller, avslører en jevnere hudtekstur og gir huden en strålende glød.

Nøkkelfordeler:

  • Trippel Effektiv: Face Scrub Peeling er trippel effektiv, med granatepleenzym, AHA-syre og naturlige korn som arbeider sammen for å rense huden i dybden og gi deg en strålende glød.
  • Fjerner Døde Hudceller: Denne kremen er spesielt designet for å skånsomt fjerne døde hudceller, noe som gir huden din muligheten til å skinne og puste.
  • For en Jevn og Glødende Hud: Med regelmessig bruk hjelper Face Scrub Peeling til å oppnå en jevnere og mer glødende hud, og fremhever din naturlige skjønnhet.

Bruksanvisning:

For å oppnå de beste resultatene, bruk Face Scrub Peeling som en del av din hudpleierutine. Her er hvordan du bruker den:

  1. Begynn med å rense ansiktet med HUFS Face Wash for å fjerne smuss og sminke. Bruk lunkent vann for å unngå å tørke ut huden.

  2. Ta en passende mengde skrubb og påfør den jevnt over ansiktet, unngå øyeområdet og leppene.

  3. Masser forsiktig i sirkulære bevegelser i noen minutter.

  4. Skyll grundig med lunkent vann.

Bruk Face Scrub Peeling etter behov for å opprettholde en sunn og glødende hud.

Gjør Face Scrub Peeling til din hemmelighet for en feilfri og strålende hud. Handle nå og nyt fordelene av en hud som ser og føles fantastisk.

Innhold: 100 ml

Teknisk info

Produktinformasjon

Mengde 50ml


Support
8036