Hufs Skincare Face Wash

Hufs Skincare Face Wash

Varenr:745280

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Oppdag HUFS Face Wash - Den skånsomme og fuktighetsgivende ansiktsrensen for din travle hverdag!

Face Wash er den ideelle løsningen for deg som ønsker en effektiv ansiktsrens som samtidig ivaretar hudens naturlige mikrobiom. Denne skånsomme formelen gir en mild og fuktighetsgivende rens som passer perfekt til din travle hverdag.

Nøkkelfordeler:

  • Skånsom Rensing: Face Wash gir en mild, men effektiv rens som ikke skader hudens naturlige mikrobiom. Dette sikrer at huden forblir i balanse og ser frisk og sunn ut.
  • Fuktighetsgivende: Vår formel er beriket med fuktighetsgivende ingredienser som hjelper til med å opprettholde hudens hydrering, selv under rensingen.
  • Perfekt for Travle Dager: Face Wash er spesielt praktisk for bruk i dusjen, slik at du kan nyte en rask og enkel rens i din travle hverdag.

Bruksanvisning:

For å få best mulig resultater, bruk Face Wash som en del av din daglige hudpleierutine. Her er hvordan du kan bruke den:

  1. Påfør en liten mengde Face Wash på fuktet hud.

  2. Masser forsiktig inn i huden med sirkulære bevegelser, og sørg for å dekke hele ansiktet.

  3. Skyll grundig med lunkent vann.

Face Wash gir deg muligheten til å få en rask og effektiv rens i en travel hverdag, samtidig som den gir omsorg til huden din.

Gjør Face Wash til ditt førstevalg for en mild og fuktighetsgivende ansiktsrens. Handle nå og nyt den daglige renseopplevelsen med et friskt og forynget utseende.

Innhold: 100 ml

Teknisk info

Produktinformasjon

Mengde 100ml


Support
8037