Hufs Nyhet The Oil 5+1

Hufs Nyhet The Oil 5+1

Varenr:888252

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

NYHET!  Hufs The Oil

Kjøp 5 stk. å få med en tester

 

THE OIL kombinerer de fineste naturlige oljene for å gi intens fuktighet og glans til hår, skjegg og hud. Perfekt for skjegg, tørt hår og sensitiv hud. 
Denne unike oljeblandingen gir både pleie og beskyttelse.

  • Arganolje: Kjent som "flytende gull". Denne oljen er rik på vitamin E og essensielle fettsyrer som gir fukt og reparerer håret, gjør det mykt og glansfullt. Arganolje gir også næring til huden, og etterlater den myk og hydrert.
  • Jojobaolje: Denne oljen er svært lik de naturlige oljene i huden og håret, noe som gjør den ideell for balansert fuktighet. Jojobaolje bidrar til å regulere talgproduksjonen, og er spesielt bra for både tørt og fett hår.
  • Aprikoskjerneolje: Rik på vitamin A og E, aprikoskjerneolje gir næring og fuktighet til huden, samtidig som den hjelper med å bevare elastisiteten. For håret bidrar den til å redusere floker og fremme en sunn hodebunn.
  • Rapsolje: Denne oljen styrker håret ved å forhindre brudd og splittede tupper. Den er rik på omega-3 og omega-6 fettsyrer, som hjelper med å opprettholde hårets styrke og elastisitet.
  • Vitamin E: En kraftig antioksidant som beskytter mot miljøskader og fremmer sunn hud og hår. Vitamin E hjelper også med å forlenge holdbarheten til produktet.

Med HUFS The Oil får du et strålende og sunt utseende som føles like godt som det ser ut. Denne oljen er skånsom nok til daglig bruk og er ideell for de som ønsker å ta ekstra godt vare på håret, skjegget og huden.

Innhold: 50 ML

 

HOW TO USE

 

Styling & bruk:

1. Pump ønsket mengde i håndflaten
2. Påfør i skjegg, hår eller hud.

 

 

Support
8155