Jaguar CJ4 Plus

Jaguar CJ4 Plus

Varenr:442000

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseSupport
Beskrivelse

JAGUAR CJ4 PLUS
Frisørsaksen JAGUAR CJ4 PLUS er perfekt for slice-klippeteknikk. Velg størrelsen som passer for deg. Lyst til å gjøre et blunt cut, slice cut, point cut, tynne, konturere eller trimme et skjegg? Disse saksene kan gjøre alt! Frisørsaksen er egnet for alle klippeteknikker. Varig skarphet er en nøkkelfunksjon ved disse frisørsaksene fra SILVER LINE. Vi tilbyr også matchende effileringssaks: CJ 40 PLUS og CJ 43 PLUS. Frisørsaksen CJ4 Plus i størrelsen 5,5” er også tilgjengelig som CJ4 PLUS CF med et matt svart titanbelegg av høy kvalitet.

 

BLADE AND EDGE
Det lett konvekse bladet med delvis integrert skjærekant har en spiss skjærevinkel som gir en enestående skarphet. Takket være hulsliping og skarphet, har CJ4 PLUS ideelle sliceegenskaper.

 

STÅL OG OVERFLATE
For å lage CJ4 PLUS frisørsaksen bruker vi smidd spesialstål, som er den grunnleggende forutsetningen for svært langvarig skarphet. Den spesielle isherdingsmetoden som brukes til å lage et Friodur®-blad gjør bladet hardere og stålet ekstremt holdbart. Dette betyr at skarpheten kan vare ekstremt lenge. Den håndpolerte, skinnende produktoverflaten gir disse frisørsaksene et sofistikert design av høy kvalitet.

 

ERGONOMI OG BEVEGELSE AV SAKSENE
Det er ditt valg! CJ4 PLUS kommer i forskjellige størrelser: 5,0”, 5,25”, 5,5”, 5,75”, 6,0”, 6,5”, og 7,0”. Den offsetdesignede frisørsaksen, med en vinklet tommelring, sikrer ergonomisk håndstilling, og avlaster dermed belastningen på musklene i armen, nakken og skulderen. Klippingen blir behagelig og uanstrengt. Den klassiske håndtaksformen gir en tradisjonell følelse når du klipper, med de to håndtaksringene plassert symmetrisk over hverandre. Den avtakbare fingerstøtten gir et komfortabelt sted å hvile lillefingeren, noe som gir stabilitet når du styrer frisørsaksen. Det flate, selvstendige SMART SPIN-skruesystemet gir disse saksene en spesielt jevn bevegelse. Kombinert med de skarpe bladene gir dette ekstra lettelse for musklene i den arbeidende hånden. CJ4 PLUS er også tilgjengelig i venstrehendt versjon. Det er speilbildet av en saks for høyrehendte brukere, som passer perfekt til hånden og tilbyr dermed naturlige bevegelsessekvenser. Dette gjør det mulig å klippe uten kompromiss.

 

PRODUKTER INKLUDERT
For å kunne bruke din CJ4 PLUS over lengre tid, anbefaler vi regelmessig pleie av frisørsaksen din. Det er derfor hvert kjøp inkluderer pleieolje for å opprettholde presisjonsskarpheten til skjærekantene. Justeringsnøkkelen kan brukes til å justere skruen etter behov, og skreddersy din frisørsaks til dine behov. Dette gjør arbeidet enklere og støtter hånden din ergonomisk.

• Egnet for alle klippeteknikker / populær allround-modell
• Ideell for sliceteknikk
• Polert finish / håndpolert
• Laget i Tyskland, direkte fra produsenten

Support
3821