Jaguar Pastell Plus 40 Rose 5.0" 3053-8

Jaguar Pastell Plus 40 Rose 5.0"

3053-8

Varenr:442370

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

Effileringssaks Jaguar Pastell Pluss 40 Rosé

Den delikate rosadesignede effileringssaksen JAGUAR PASTELL PLUS 40 ROSÉ skiller seg fortryllende ut i saksesamlingen din. Den er tilgjengelig i den klassiske håndtaksformen (i størrelse 5,0") samt i offset-varianten (i størrelse 5,5"). Med 40 tynne tenner letter denne frisørsaksen modellering og tynner ut håret fint. En pålitelig effileringssaks for både kvinnelig og mannlig hårklipp. JAGUAR WHITE LINE lover et mangfoldig utvalg. Saksemodellene i PASTELL PLUS-kolleksjonen er ikke bare fargerike, de har også et metallisk belegg av høy kvalitet som gir beskyttelse mot nikkelallergi. 

 

BADE AND EDGE
Alle frisørsakser og effileringssakser fra JAGUAR WHITE LINE har sine velprøvde klippeegenskaper. Takket være bearbeidingen av det smidde spesialstålet sørger de klassiske bladene med flat skjærevinkel for svært god skarphet. Effileringssaksens 40 fine tynnetenner sørger for et sikkert og presist snitt. Tannspissene til PASTELL PLUS 40 er spesielt utstyrt for å forhindre at håret sklir vekk. Dette gjør disse effileringssaksene veldig egnet for styling av overgangsklipp.

 

STÅL OG OVERFLATE
Takket være det smidde spesialstålet og den ekstra isherdingen, som sørger for det unike klippet til disse frisørsaksene, oppnår vi en meget god skarphet og lang holdbarhet på bladene. Den rosa fargen på tekstursaksen er ikke bare iøynefallende, men også av beste kvalitet. Dette metalliske belegget av høy kvalitet beskytter også mot nikkelallergi.

 

ERGONOMI OG BEVEGELSE AV SAKSENE
Den klassiske håndtaksformen gir en tradisjonell klippefølelse, med de to håndtaksringene symmetrisk over hverandre. Offset design sikrer en ergonomisk grepposisjon. De skrå håndtakene (offset) avlaster hånden og albuen slik at du kan jobbe avslappet. Lillefingeren kan enkelt plasseres på den (avtakbare) fingerkroken og frisørsaksen kan føres trygt. Skruesystemet, sammen med bladene, sørger for enkel og meget god bevegelse, noe som gjør klipping med effileringssaksen behagelig og enkel. Sørg for at du har den perfekte rammen. For løs eller for stram? - Med VARIO skruesystem kan du enkelt justere spenningen med en mynt.

 

PRODUKTER INKLUDERT
Alle JAGUAR WHITE LINE hårsakser leveres med matchende fingerringer av høy kvalitet. For å unngå trykkpunkter bruker vi kun kvalitetsinnleggsringer "Made in Germany" til vår JAGUAR frisørsakser.

 

  • Effileringssaks med fine tenner
  • Beskyttelse mot nikkelallergi
  • VARIO skruesystem
Teknisk info

Produktinformasjon

Tommer 5"


Support
5082