O&M Desert Dry

OM Desert Dry 300ml

Varenr:230132

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseTeknisk infoSupport
Beskrivelse

DESERT DRY

V O L U M I Z I N G  D R Y  T E X T U R E  S P R A Y

 

NYHET! 

Hva er det?
En tørr, volumiserende teksturspray.

Best for
Å bygge tekstur, volum og løft. Desert Dry absorberer olje og gir fylde og liv til lokkene dine.

Hvordan brukes den?
Rist godt før bruk. Spray på 30 cm. avstand, og jobb fingrene eller en børste gjennom håret til slutt.

Nøkkelingredienser
Lilly Pilly - en autentisk, australsk planteekstrakt med høyt innhold av vitamin C, som fungerer som naturlig kollagen i håret.
Quandong - naturlig dyrket australsk ørkenplante med høyt innhold av vitamin C, og proteiner. Gir fukt og holder håret sunt og friskt.

O&M’s løfte
Fra start har O& ,M sin visjon vært å bygge bro mellom naturlig og luksuriøs hårpleie. Deres unike filosofi har tillatt å fjerne harde kjemikalier til fordel for naturlig dyrkede ingredienser, inkludert kvalitetsplanter, australske ingredienser og essensielle oljer. Profesjonelle salongprodukter med ren samvittighet er kjernen i O& ,M filosofi.

O&M-produkter er fargebeskyttende, fri for sulfater, parabener, MIT, phtalater, triclosan og propyleneglycol. De er skånsomme på hud og hår, uten å gå på kompromiss med kvalitet og stil. Hele produktlinjen er 100 % resirkulerbar, ikke testet på dyr, inneholder ikke animalske biprodukter og er glutenfri.

“Min livslange søken på volum er over. Desert Dry er den perfekte kombinasjon mellom tekstur og tørrvolum. Jeg vet at dette produktet er alle frisørers drøm! Ta imot en ny æra med volum!”

Teknisk info

Produktinformasjon

Mengde 300ml
Produktstørrelse Salgsstørrelse


Support
1137