ZenzTherapy Alternative Color

 

Et permanent hårfargesystem som er skreddersydd til forventningene til de fleste forbrukere. ZenzTherapy Alternative Color er basert på filosofien om at det vi utelater å bruke i våre produkter er like viktig som det vi bruker.

 

Som et resultat er ZenzTherapy Alternative Color et uttrykk for et bevisst valg i hårfargestoff og gir de samme kreative mulighetene og dekningen som konvensjonelle hårfarger.

 

 

“Den nye generasjonen

 

profesjonell hårfarge ”

 

STAND OUT OF THE CROWD

 

ZenzTherapy Color var en av de første permanente hårfargesseriene på markedet, som valgte å ta en alternativ tilnærming til fargeteknologi. Fargene våre er utviklet i Danmark, men inneholder trender og kunnskap fra alle de nordiske landene. Nettopp av denne grunn er det ekstremt viktig for oss at vi alltid er i spissen for teknologi, modenhet og bevissthet i Norden.

 

Den nye generasjonen kremhårfarge, med oppdatert fargeteknologi, inneholder jojobaolje og antioksidanter som optimaliserer effektiviteten til alle ZenzTherapy Alternative Color fargestoffmolekyler; Unik molekylytelse “UMP”.

 

UMP optimaliserer antall unike og optimale bindinger mellom alle fargemolekylene i håret. Dette sikrer et moderne fargeresultat, god dekning og optimal holdbarhet

 

ZenzTherapy Alternative Color er et fargesystem med et bredt spekter av nyanser med intensitet, glans og holdbarhet. Alle nyanser reflekterer et levende, flerdimensjonalt og tidsriktig fargebilde.

 

ZenzTherapy Alternative Color sikrer 100% dekning av grått hår, og gir de samme kreative alternativene som vanlige, konvensjonelle hårfarger. Serien består av 86 permanente nyanser som kan konverteres til fargetoner.

 

 

Kjekt å vite:

 

Naturlig tilførsel av organiske ingredienser.
Ingen ammoniakk, PPD, resorcinol, parabener eller MI / MCIT. Ikke testet på dyr.

 

 

LES TEKNISK MANUAL
GÅ TIL ALLE ZENZ COLOR PRODUKTER
Varen er på lager.
Varen er bestilt fra leverandør og leveringsdato er bekreftet.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varen må bestilles fra leverandør.
Varen befinner seg på fjernlager.
Varen er bestilt fra leverandør, men leveringsdato er ikke bekreftet.
Varene bestilles fra vår leverandørs lager.
Ubekreftet - Ta kontakt med kundesenter for nærmere informasjon.