OM FAN PALM
 

København -baserte Lifestyle -merkevaren Fan Palm ble grunnlagt i 2018 av bestevennene Anette Thrane, Lene Mønster og Jacob Leistner og har som mål å skape en følelse av fredelige tropiske vibber og eventyr inn i hverdagen.

 

Fan Palm forener form, funksjon og skjønnhet.

Det handler om å skjemme bort deg selv, gi den vanlige dagen en ekstraordinær farge; et smil i det mest uventede øyeblikket.

Fan Palm er et livsstilsmerke, et fargerikt univers med de vakreste hårbørster, vakre myke skjønnhetsvesker og myke sovende øyemasker, alt i sesongens vakre farger.

 

Fan Palm Eco Glam Medium

Fan Palm Eco Glam Medium

Nude

Varenr:426802

Du er 1 500,00 kroner unna FRI FRAKT!

BeskrivelseAlternativerSupport
Beskrivelse

Hair Brush – Eco Glam – Medium

Fan Palms mellomstore luksuriøse villsvin og nylonbørstehårbørste med en biologisk nedbrytbar kropp laget av mais, vil gi bevissthet til hverdagen din, samt glans og glatthet i håret ditt. Nylonbørsten er lengre for å forsiktig stimulere hodebunnen og løsne håret mens svinebørsten hjelper til med å distribuere talg. Det stimulerer blodstrømmen til hårsekkene. De fleste opplever at de kan redusere hyppigheten av hårvask til hver tredje eller fjerde dag. Kommer i en nydelig sylindrisk boks med detaljer i gullfolie.

 

Alternativer
Support
4884